Terug naar het begin   E-mailen   Zoeken   Gastenboek
Muziek
dinsdag 16 september 2008

Een spetterend concert in De Kroeze Danne!


PERSBERICHT
29-07-2008   

Het koor Get Together Choir & Band is druk bezig met de voorbereidingen van een groots concert dat gegeven wordt op 5 oktober in de De Kroeze Danne. Het concert is een afsluiting van een weekend waarin Get Together haar eerste DVD opneemt.

Categorie: Muziek
Ingezonden door: Edida

”Bij de koorleden leeft al een langere tijd de wens om een DVD te maken” , aldus Leonien Morales-Koster, dirigente van het koor. “Ook kregen we steeds vaker aanvragen voor een cd of DVD en dan is het niet leuk om met lege handen te staan. Het maken van de DVD is een welkome nieuwe uitdaging, waar we met veel enthousiasme naar toe werken.”

Op vrijdag 3 oktober zal de groep in conferentiecentrum de Kroeze Danne in Delden, de Hof van Twente bijeenkomen voor de aftrap van de opnames. Wilt u hierbij graag als enthousiast publiek aanwezig zijn? Dan kunt u zich aanmelden via onderstaande gegevens. Get Together heet u ook welkom bij het concert op zondag 5 oktober. Heeft u interesse voor de DVD dan kunt u deze alvast reserveren en ontvangt u vroegboekkorting.  


______________________________

Achtergrond:
Get Together Choir & Band is een groep van ongeveer 60 jongeren die samen zingen en muziek maken tot eer van God. Het koor bestaat inmiddels meer dan 20 jaar en is verbonden aan de Vrije Evangelische Gemeente (VEG) in Hilversum. De leden komen uit diverse kerken uit de regio. De band bestaat uit leden die op een hoog muzikaal niveau acteren om de koorleden te ondersteunen. De muzikale leiding van de band en het koor is in handen van dirigent Leonien Morales-Koster. Gospelmuziek overstijgt voor haar alle andere muziekstijlen. Leonien: “Het is muziek die ons doet beschrijven en ervaren wat in wezen ons diepste verlangen is om in Gods aanwezigheid Zijn stem te horen. En wat is er geweldiger om dit met een groep gemotiveerde enthousiaste mensen te doen? Het is bijzonder om de luisteraars door de muziek aan te moedigen om te naderen tot God.”


Contact:
Wilt u meer informatie over het concert op 5 oktober of wilt u zich aanmelden als publiek? Dan kunt een e-mail sturen naar
judith-gt@hotmail.com  Wilt u graag meer weten over de DVD met vroegboekkorting dan kunt ook een e-mail sturen. Voor het laatste nieuws verwijzen we u naar onze website http://www.gettogetherchoirandband.org