Terug naar het begin   E-mailen   Zoeken   Gastenboek
Muziek
donderdag 19 februari 2009

Indringende musical CONNECTED


Het Celebration Choir vanThe Choir Company brengt opnieuw een bijzondere uitdaging; de musical “Connected”. Dit muzikale verhaal gaat over vragen van gewone mensen, over alledaagse problemen en alledaagse uitdagingen, over antwoorden die soms ver te zoeken zijn en oplossingen die soms zo voor de hand liggen. Over stilgehouden worstelingen en uitbundig uitgeroepen emoties; over mensen die zoeken en mensen die vinden. Over een sprankje hoop en enorme moed. Over briefjes uit de hemel en een stem uit het niets. Over natte ogen, gebroken harten en gebogen knieën. Over mensen zoals jij en ik.
Categorie: Muziek
Ingezonden door: St. Local Gospel Projects
De musical vertelt over een (kerkelijke) gemeente, waarin van alles gebeurt en waar heel veel verschillende mensen zijn. De gemeente wordt totaal op zijn kop gezet als tijdens een zondagse samenkomst God in gesprek gaat met verschillende mensen uit de kerkelijke gemeente. De ontwikkelingen die volgen zijn onverwacht anders als men ooit had kunnen denken. Het muzikale verhaal over vragen van gewone mensen, alledaagse dingen, antwoorden en oplossingen zal door de toeschouwer niet licht worden vergeten. Er wordt gezongen, drama opgevoerd en toneel gespeeld.
 
5 jaar geleden heeft het gospelkoor Dee Vee deze musical uitgevoerd in verschillende zalen in het westen van Nederland. Duizenden mensen zijn toen ontroerd, opgebouwd, hebben genoten en zijn aangeraakt door dit zeer bijzondere verhaal waarin een ieder zichzelf zal herkennen.
 
Ben je enthousiast geworden en wil je samen met ons op zoek? Kom dan op:
7 maart Kerkelijk Centrum de Ark Maarssen  Duivenkamp 844 3607 WG aanvang 20.00 uur
8 maart Ashramcollege Marsdiep 289  2401 XH Alphen aan den Rijn aanvang 19.00 uur
14 maart Zuiderkerk Lutgerstraat 64 7121 EM Aalten aanvang 20.00 uur
15 maart  Christengemeente Gorinchem Driekoningenstraat 2 4201 JR Gorinchem aanvang 19.00 uur
 
Kaarten zijn 10 euro en voor kinderen tot en met 12 jaar 5 euro
Reserveren bij www.worshipeurope .com   en plaatselijke organisatoren
of telefonisch bij 0172-471483
 
Dit concert wordt georganiseerd door stichting Local Gospel Projects uit Alphen aan den Rijn i.s.m. Verburg Services uit Aalsmeer