Terug naar het begin   E-mailen   Zoeken   Gastenboek
Gebed
dinsdag 10 maart 2009

School voor aanbidding in Drachten


In navolging van de afgelopen twee jaren organiseert Christian Fellowship Drachten  dit jaar de “Worship Passion Power School: The Freedom Gathering” in Drachten. Deze vijfdaagse school loopt van 28 april tot en met 2 mei  en is bedoeld voor iedereen die verlangt om God te aanbidden door middel van muziek, dans, kunst of andere creatieve uitingen.
Categorie: Gebed
Ingezonden door: Edida

Aanbidding en Vrijheid zijn de speerpunten van “Freedom Gathering”. De school is te bezoeken voor iedereen, maar richt zich tijdens de workshops in de middagen met name op aanbiddingsleiders, muzikanten, kunstenaars en dansers. De onderwerpen tijdens de ochtend- en avonddiensten zijn divers en daarin staat het hart centraal. Er zal daar, aldus de organistie, veel ruimte zijn voor het vinden van nieuwe vrijheid, meer diepgang in relatie met God en genezing van innerlijke wonden. De workshops belichten de praktische en technische kant van aanbidding. Zo staat er bijvoorbeeld een muzikanten forum  op het programma , waarin vragen gesteld kunnen worden aan het team van ervaren muzikanten en er is ook een workshop ”Dans en profetische beweging”.

De scholen worden geleid door Suzy en Kamran Yaraei. Suzy was vroeger een professionele zangeres en zong met o.a. Wynona Judd. Inmiddels heeft zij jarenlang de aanbidding geleid in “MorningStar Ministries”, de organisatie van Rick Joyner. Kamran is een voormalige Shiitische Moslim uit Iran. Na een lange zoektocht gaf hij zijn leven aan Jezus en spreekt nu in kerken over Jezus’ liefde voor Moslims. Suzy en Kamran zijn getrouwd en organiseren inmiddels wereldwijd scholen voor aanbidding en persoonlijke vrijheid.

De organisatie: “WPPS: The Freedom Gathering” is een krachtige sleutel voor iedereen die zich bezig houdt met aanbidding. We zien hoe de studenten van de school elk jaar opnieuw een grote sprong dieper gaan in hun relatie met God en persoonlijke vrijheid in aanbidding. Het is ieder jaar weer ongelooflijk om te zien hoe enorm veel God doet in een paar dagen. De school geeft een ondergrond waar vanuit studenten op zoek kunnen gaan naar hun eigen unieke manier van aanbidding en biedt een veilige, zeer open sfeer waarin iedereen de ruimte heeft om zichzelf te zijn.”

Uit de reacties van de afgelopen jaren blijkt dat de school voor veel van de studenten een levensveranderende ervaring geweest. Zo zijn er berichten over genezingen van chronische ziektes en psychische problemen, maar vooral ook mensen die nieuwe inzichten en nieuwe vrijheid  zeggen gevonden te hebben. “Deze week voelt als het begin van mijn bestemming”, reageert één van de studenten van de voorgaande jaren.