Terug naar het begin   E-mailen   Zoeken   Gastenboek
Jongeren
dinsdag 27 oktober 2009

Athletes in Action (AIA) een NajaarsEvent


Thema NajaarsEvent Athletes in Action is 'Breaking News'

Groningen - Van 13 tot 15 november houdt Athletes in Action (AIA) een NajaarsEvent op de Kroeze Danne in Ambt Delden. De conferentie zal vooruit kijken naar de grootschalige projecten in Afrika in de zomervakantie van 2010. Het thema van het event is Breaking News: AIA wil het grote nieuws van God brengen op plekken waar onrecht en lijden het hart doen breken.

Categorie: Jongeren
Ingezonden door: Edida

Het NajaarsEvent is een meerdaagse conferentie gericht op jongeren die willen kennismaken met AIA of die komende zomer mee willen met één van de projecten in het kader van Road2Africa. Road2Africa omvat een scala aan projecten in Zuid-Afrika en andere Afrikaanse landen in de nasleep van het wereldkampioenschap voetbal 2010 in Zuid-Afrika. Tijdens het event zijn er gave meetings met Wouter de Vos als aanbiddingsleider, uitdagende sportactiviteiten en mogelijkheden om kennis te maken met de komende projecten van AIA. De sprekers tijdens dit event zijn Theo van den Heuvel, David de Vos en Fedor Christiaanse.

AIA is door Afrikaanse kerken uitgenodigd om door sport Gods boodschap te verkondigen en praktische hulp, aandacht en liefde te brengen op plekken waar geestelijke en materiële nood hoog is. Over het hele continent verspreid zullen sportteams sportlessen geven, vriendschappelijke wedstrijden spelen en hulp verlenen, en deze activiteiten aangrijpen om te getuigen van hun geloof. Jongeren kunnen zich opgeven via www.athletesinaction.nl